Velkommen inn i stua til Lewi Bergrud!
Lewi er låtskriver og vokalist, gitarist, pianist og bassist. Eller forresten, la oss heller si det slik: Lewi er en musikalsk formidler.
For Lewi ble et musikkfylt hjem og det glade bedehusmiljøet et uvurderlig utgangspunkt for en videre karriere i musikk- og formidlingsbransjen. Sammen med Knut Anders Sørum og de andre barndomsvennene i bandet Expect a Miracle, turnerte han gjennom USA og Europa. Han er også en viktig brikke i landets største sommershow «Urbane Totninger», med sine 30 000 publikummere. De siste årene har han også hatt suksess med en av Norges største juleturnéer Blåtoner, senest sammen med Ole Børud og Maria Solheim.

I dag er Lewi en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland. Uansett om arenaen er en stadion, en konsertsal, kirke eller pub, evner han å skape en intim og uhøytidelig atmosfære. Som om publikum var gjester i hans egen stue.
Lewis største motivasjon med musikken er nettopp å skape små og store øyeblikk som treffer konsertgjestene i sjela. Han deler sine tanker rundt de store temaene i livet, med musikken som uvurderlig verktøy. Lewi sin åpenhet og sterke formidlingsevne gjør konsertene hans til alt annet enn samlebåndsoppdrag.

Døra er åpen. Du er selvfølgelig velkommen.

Band:
Lewi Bergrud: vokal/bass
Miriam Våga: Kor/perk
Håvar Gjestvang: Trommer
Jon Anders Narum:,Gitar/kor
Jakob Lund Paulsen: Tangenter/kor 

Billettpris er kr. 360, - pr. stk. Billetter finner du her.