Norsk Amatørteaterforbund (NATF) ønsker igjen hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer. Etter et høyst ufrivillig hvileår i 2020 er vi nå "back in business" og helgen 17. - 19. september braker det hele løs for 25. gang, og da er det på Lillehammer du bør befinne deg om du ønsker gode og inspirerende kurs, møte fantastiske mennesker og få med deg den magiske stemningen når entusiastiske teaterfolk samles!

PS! NETTSIDEN ER UNDER KONTINUERLIG ARBEIDE FOR Å FÅ PÅ PLASS ALT SOM SKAL SKJE, SÅ DERE FÅR HA LITT TÅLMODIGHET HVIS IKKE ALT ER KLART ENNÅ, MEN DET ER ALLEREDE ÅPNET FOR Å MELDE SEG PÅ KURS.  

I år skal vi på etterskudd feire jubileum både for Teaterdagene som arrangeres for 25. gang og for Norsk Amatørteaterforbund som ble 75 år i fjor.
Variasjon og kvalitet er det vi setter i høysetet når vi setter sammen kurstilbudet. Vi har hentet inn svært dyktige kursholdere innen sin sjanger og håper at noen av disse  kursene  kan friste deg? Vi mener selv at her burde det være noe for enhver smak, enten du står på scenen eller du jobber bak i kulissene.

Som du vil se i  programmet  er det mange grunner til å delta på Teaterdagene!

Vi anbefaler at du fikser påmeldingen så raskt som mulig.

Vi ønsker deg velkommen til høstens vakreste eventyr og ser frem til å tilbringe en helg full av teater sammen med nettopp DEG.

Med hilsen,
Styret og sekretariatet i Norsk Amatørteaterforbund

Du finner mer informasjone her.