Norsk Amatørteaterforbund ønsker nye og gamle deltakere hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer 15 – 17.september!

Helgen blir som vanlig fylt med gøyale, lærerike og utfordrende kurs, fine forestillinger og flotte mennesker! Det er her du bør befinne deg hvis du vil lære mer om scenekamp, tekstskriving, sang – eller hvordan lage en hel forestilling på bare tre dager!

I år har vi gitt teaterdagene teamet Kintsugi – som betyr å reparere det som er ødelagt med gull. Når bruksgjenstander som kaffekopper, frokostasjetter eller sausnebb knuses er det vanligst at de blir kastet uten at vi tenker over det. Vi ser ikke lenger verdien til en gjenstand som er ødelagt. I Japan har de snudd denne holdningen. Der tar man vare på det man har og når ting blir ødelagt blir de forbedret, og enda mer verdifulle enn de var – det er kintsugi. Etter pandemien har kulturen, både den profesjonelle og amatørene, hatt utfordringer med å komme seg på fote igjen – nå vil vi inspirere og motivere alle til å reparere den med gull!

Det kan du som enkeltdeltager – eller gruppa di – forberede seg på allerede nå. Det kan være både motiverende og økonomisk og gjøre Teaterdagene til en gruppereise.

Teaterdagene 2023.