STAUT

ENDELIG!
Det blir feiring sammen med Staut i Kulturhuset Banken.
Vi ønsker velkommen til forhåpentligvis en stolfri og dansemulig konsert, med rom for en klem, i høstmørket.
Vi vil feire livet og live, og vi i Frakke Folk så det da naturlig å invitere STAUT tilbake til byen.
STAUT - Går så fint

Et av Norges mest populære band legger 2020 bak seg
2020 ble nok ikke som noen hadde tenkt seg, og Staut var intet unntak. Det som skulle bli en heidundranes feiring av 10 års eksistens ble heller en moderat og sosialt distansert hjemmefest. Men, det betyr ikke at valdresgjengen har ligget på latsiden. Tvert imot. 1.januar slapp det populære bandet singelen "Går så fint" og la med det 2020 bak seg for godt."Går så fint" har kanskje et mer pop-preg enn hva vi er vant til fra folkrockbandet, noe ordsmed Ørnulf Dyve er helt enig i når han skal beskrive singelen:

- "Staut tar på seg pop-frakken og hyller det langvarige og ekte. Det som får tid på seg til å gro og vokse seg sterkt. "Går så fint» handler om at det, til tider, er lov å ha det helt greit - og at det ikke alltid må ligge en forventning i bunn om at alt skal være så fantastisk. Denne visa er på en måte to streker under salige Odd Børretzen sin klassiske "Noen ganger er det all right» - også er det bare slik."

Selv om 2020 trolig blir stående igjen som det store annerledesåret i moderne tid, ser Staut likevel med positive øyne på 2021 på alle måter. Feiringen skal tas opp igjen, og en rekke konserter er allerede bekreftet og klare. Vi kan også forvente mer musikk om ikke veldig lenge.

2021 blir jo året hvor dette bandet går til 11.

Staut er:Gaute Lein, Asle Tronrud, Ørnulf Juvkam Dyve, Dag Arve Sandnes, Frode Flatland, Torgeir Bolstad.

Aldersgrense 18 år. 
Servering: Bar.

Billettpris: kr 525,- inkl. avgift

Billetter finner du her!