Salong - et barokkshow!

Fransk musikksalong med 1700-tallets dans, musikk, sang og dannelse.
Heftig snusbruk, høy vifteføring og stemningen i taket – dette vil du ikke gå glipp av!

Ensemble C4 ønsker velkommen til en leken forestilling med fransk barokkmusikk, barokkdans og etikette, samt fortellingen om Pyramus og Thisbe - en klassisk tragedie som bl.a. inspirerte Shakespeares Romeo og Julie.

Elizabeth Svarstad er danser og historiker, og i Salong tar hun oss med til 1700-tallets fornøyelige selskapeligheter. Et stjernelag av musikere spiller og synger betagende og medrivende låter. Bli med på en festlig tidsreise!

Medvirkende:
Elizabeth Svarstad, salongvertinne og barokkdans
Daniel Sæther, kontratenor, barokkdans
Caroline Eidsten Dahl, blokkfløyte
Ingrid Økland, barokkfiolin
André Lislevand, gambe
Jadran Duncumb, lutt

Regi: Bjørn Birch og Amund Sigurdssønn Karlsen

Kostymer og scenografi: Tone Aminda Gøytil Lund

Ensemble C4 er et norsk barokkensemble basert i Oslo og Drammen. Ensemblets medlemmer er alle blant Norges fremste tidligmusikkutøvere; spesialister på fremføring av barokkmusikk på originalinstrumenter. Med lang konserterfaring og godt samspill har ensemblet utviklet en leken og virtuos stil som begeistrer publikum og gir flotte tilbakemeldinger. Våren 2024 kom ensemblets første CD-utgivelse, en innspilling av G. F. Händels Neun Deutsche Arien på plateselskapet LAWO Classics. Neste CD-innspilling er planlagt til januar 2025, da med kammermusikk og kantater av G. P. Telemann.

Turneen er støttet av Norsk kulturfond og Furestiftelsen.

Ordinær billett kr. 300,- .
Studenter kr. 150,-
Ledsager kr. 0,-

Billetter finner du her.