Kom for en vanvittig heftig kveld med 3 knallsterke band!


CRECENDED
Crecended ble etablert høsten 2020 og er et Norsk Metalcoreband.
De er inspirert av legandariske band som: Arch Enemy, Machine Head, Trivium og Killswitch Engage!
Dette resulterer i heftige riff, tung og hardtslående bass, raske intensive trommer og en sanger med evnen til å høres både engleaktig og demonisk ut.
Crecended vil garantert falle i smak hos de som setter pris på skandinavisk metalcore!


LORD FUNGUS
Lord Fungus ble startet i 2019. Opprinnelig som et studioprosjekt bestående av Kent Rune Bergum og Dennis Voelzke. Etter å ha mottatt gode tilbakemeldinger på sin første ep, Destroyer,ble man raskt enige om å komplettere besetningen.Sent 2020 ble JanSigve Hagemoen og Ole Magnus Sagli del av den endelige besetningen og Lord Fungus var klare for å tre ut av studio og opp på scenen. Første konsert ble gjennomført på Felix Pub & Scene i forbindelse med Dødsfest 2021. Musikken ligger i ett skille mellom thrash-og deathmetal, med elementer fra deathcore og mer moderne progressiv dødsmetall. Tekstene varierer fra de store mytiske fortellingene til mørke introspektive tekster om angst, rus, kjærlighet og selvdestruksjon.


NEKONOMICON
Nekonomicon er et norsk metalband som byr på fengende melodier og digitale brutaliteter, og nekter å la seg låse fast i en enkel sjanger. Med en voksende samling av heftige sanger inspirert videospill, psykiske lidelser og Lovecraftiansk Horror, bringer bandet noe annerledes med hver nye sang og album. Det som opprinnelig startet som et soloprosjekt har nå utviklet seg til et fullt band, som er klar til å bringe sin galskap fra interett til scenen.

Billetter selges i døra en time før konsertstart.

180 kr ordinært.
150 kr for studenter med studentbevis!

Facebook arrangement.