Lillehammer storband med sangsolister (brunsjkonsert)

NB! Konsertbillett inkl. brunsj selges som egen billett (600 kr + avgift, trykk her). Brunsj er åpen fra 12.00.

Lillehammer storband så dagens lys i 1994, og feirer dermed 30 års eksistens i år!

Storbandet består av en strålende blanding av unge og ikke fullt så unge musikere. Felles interesse er stor spilleglede og på repertoaret finner en noe for enhver smak – jazz, swing, pop, rock, funk, soul og folketoner i skjønn forening. 

Repertoaret til Lillehammer storband er under stadig fornyelse, og består av både klassikere og nye låter med trøkk. I tillegg arrangerer vår egen saxofonist, Jan Andresen, en god del musikk innen ulike sjangre for bandet. 

LSB har opp gjennom årene knyttet til seg mange dyktige vokalister, og til jubileumskonserten har de med seg fire av disse. Edin Johann Høier, tidligere pianist i bandet og nå heltidsmusiker, blir med på feiringa. Tone Løvik, utdanna sanger og sangpedagog, stiller opp. Marie Gram, hyppig brukt vokalist på Toten og for mange kjent fra våre konserter på Lillehammer Mikrobryggeri, kommer. Og sist, men ikke minst Caroline Slattum Joffre, ei svært dyktig dame som vi stiftet bekjentskap med på vårkonserten til storbandet.

Vi gleder oss stort til jubileumskonserten, og håper riktig mange finner veien til festsalen i Kulturhuset Banken denne søndagen der en i tillegg til musikalske retter kan nyte en deilig brunsj servert av PaaBordet.
Ordinær konsertbillett  kr. 300,- trykk her.

NB! Konsertbillett inkl. brunsj selges som egen billett (600 kr + avgift, trykk her). Brunsj er åpen fra 12.00.