Mine damer og herrer – velkommen til konsert med Swing’it!


Swing'it tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans. Musikken tar sin inspirasjon i Great Gatsbys ekstravagante fester, forbudstidens ulovlige speakeasies og hot jazz fra jazzens opprinnelse og presenteres med masse energi, humor og et underholdende show som trekker en linje fra det gamle 20-tallet til det nye.
Bandet med over 100 konserter i 7 forskjellige land vist verden hva de har å by på med show på alt fra paradekonserter under Mardi Gras i New Orleans, konsert for 5000 mennesker under jazzfestivalen i Edinburgh, intimkonsert på milliardæryacht i Ibiza, utsolgte konserter på Caveau de la Huchette i Paris (jazzklubben fra La la Land) samt oppvarmingskonserter for blant annet Sigrid og A-ha på de mest anerkjente jazzfestivalene i Norge.


Bandet legger nå ut på slippturné for sin debutplate: The Story of Storyville – en fortelling om forbudstiden og jazzens opprinnelse i New Orleans!
Med seg på laget har de noen av Norges beste showdansere fra Show de Vida og Norges egne Frank Sinatra: Richard Bowers. Sammen har de sydd sammen et show du sent vil glemme som selv Great Gatsby hadde misunt!
Bli med tilbake til forbudstidens Lillehammer!

Aldersgrense: 20 år
Dørene åpner: 18:00
Showstart: 19.00
Kleskode: 1920-talls Gatsby-stil
Pris: 349 kr + billettavgift

Billetter finner du her.

OBS! Det er få billetter tilgjengelig!

Vinyler kan forhåndsbestilles her: