Velkommen til en unik storbandaften i Kulturhuset Banken med 2 - to - DAMESTORBAND!
Fra Oslo kommer SheBop Bigband med musikals leder Toto Kruse og på vokal Ingrid Elisabeth Thomassent..

Fra Hamar kommer Stenns Dameavdeling med musikalsk leder Tom Erik Antonsen ogpå vokal Ernst Andreas Lochert.

SheBop Big Band
SheBop Big Band er Norges eldste storband for damer. De spiller musikk for enhver smak; tradisjonelle storbandlåter, 80-talls låter og spiller både konserter, dansejobber, festivaler etc. Bandet har mange ganger entret scenen i Dølajazz-Lillehammer Jazzfestival sitt festivaltelt med stor suksess. De får gangene de ikke har vært her har de vært etterspurt. De spiller med en spilleglede og utstråling som smitter over på publikum.

SheBop Big Band har med seg sin faste sprudlende vokalist Ingrid Elisabeth Thomassen.

Musikalske leder er Toto Kruse.

Steens Dameavdeling

Steens Dameavdeling er et rent damestorband for musikere i Hamarregionen, men har og med musikere fra Lillehammer og Eidsvold. Bandet er inne i sitt 10. år, og har jubileum til høsten. Bandet spiller variert musikk fra swing og latin til poplåter som Sting. Steens Dameavdeling har spilt en gang i Dølajazz-Lillehammer Jazzfestival sitt festivaltelt med stor suksess. Musikerne har spilleglede og trives sammen, og det smitter ut på publikum.

Steens Dameavdeling har på vokal med seg bergenscrooneren Ernst Andreas Lochert.

Musikalsk leder er Tom Erik Antonsen, som bør være kjent på Lillehammer siden hans far Odd R. Antonsen var aktiv i både korps- og storbandmiljøet på Lillehammer i mange, mange år. Han er og en av landets mest brukte bassister, men har nå flyttet tilbake til Ridabu.

Det blir mulihget for å kjøpe noe godt i glasset!

Billett kr. 280,-  pluss avgift på kr. 6,-

Billetter finner du her.