Hold av datoen for klesbyttedagen! 23. november
Allerede når kan du begynne å rydde i klesskapet. Visste du for eksempel av vi nordmenn i snitt har 359 klesplagg i skapet? Da har du, barna, samboeren eller naboen sikkert noe fint som aldri blir brukt. Bytt bort klær du ikke lenger bruker, mot noe «nytt» som du trenger.
Vi oppfordrer især til å ha med herreklær, ettersom det er etterspurt. (Og ja, du som dame kan fint innlevere herreklær).
Husk også å ha med deg venner og familie ettersom det finnes noe for alle aldre, kjønn og størrelser. Pluss en liten cafe til de som har lyst på noe godt.
Program:
11-13: Innlevering av klær
13-15: Første bytterunde
15-16: Andre bytterunde(vi fyller på med flere skatter)
(Det vil også være mulig å levere inn løpende etter selve byttingen har startet).
Slik fungerer det:
- Ta med deg maks 7 plagg (inkluderer sko) som er hele og pent brukt. Tommelfingerregelen er at en venn ville blitt glad for å få plagget. Ødelagte eller slitte klær tas ikke imot til bytting.
- Du vil få utlevert opptil 7 byttelapper som er "betaling" per plagg/skopar. Når du har funnet deg nye klær under byttingen, brukes disse lappene som betaling ved utgangen. En byttelapp er nøytral det vil si at du kan bruke den til akkurat den kleskategori du har lyst på.
- Skattene blir fordelt i to puljer og blir ikke lagt frem på en gang. Det vil si at når vi åpner for andre bytterunde kl. 15.00 finner vi frem skatter vi har holdt tilbake.
Vi gleder oss til å se nettopp deg!
Gratis arrangement åpent for alle - du finner årets klesbyttemarked i 2. etasje (tilgang via trappe eller heis).