JazzIncubator // Woodnote

Woodnote er en ung ambisiøs trommer-og-gitar duo fra Kongsberg. De spiller musikk som er sterkt inspirert av moderne jazzband og musikere som BADBADNOTGOOD, Julian Lage, Nate Smith og Moses Yoofee Trio. Prosjektet deres ble startet høsten 2022 og de har siden da hatt klare mål om å få spille musikken deres på scener i Norge til tross for deres unge alder. De har siden da fått spille på steder som Ås Jazz, Salt Arts&Music, Moss Jazzklubb, Kongsberg Jazzfestival, Denkbar (Frankfurt) og varmet opp for band som Krokofant, MasterOogway og AimingForEnrike.

Musikken deres kan være vanskelig å putte inn i én sjanger, men jazz er deres begges store lidenskap og de prøver å kombinere dette med all annen musikk de liker i øyeblikket.

Besetning:
• Einar Øyen
• Erlend Dahl

JazzIncubator er et arrangement av og med unge. Her står det unge musikere på scenen og det er studenter innen Markedsføring og Ledelse av Turismeopplevelser og Reiselivsledelse som arrangerer. I tillegg til at konsertene kan oppleves der og da, produseres de også for TV, av studenter ved TV-skolen. Musikerne kommer fra hele Norge og tidvis fra andre land, mens arrangører og produsenter studerer ved Høgskolen i Innlandet på Lillehammer. JazzIncubator har vært en del av DølaJazz siden 2003 og flere av bandene har senere dukket opp som etablerte artister på DølaJazz og ved andre festivaler.

Billetter:

Ordinær kr. 280,-
Student kr. 170,-

Billetter finner du her.