I år kan vi med stor glede ønske Kelly Lettieri og Alejandro Berón velkommen til HøstTango på Lillehammer og til «Norges flotteste ballsal» i Kulturhuset Banken. Vi håper at vi i år også kan skape et varmt og inkluderende miljø, slik at det blir en fin tangohelg.

Kelly og Alejandro reiser verden rundt med sin tango. De holder kurs, koreograferer, opptrer med sang, musikk og dans, og er DJ-er. At de virkelig hører til i toppsjiktet blant verdens tangoutøvere, bevises ved at de gang på gang havner på pallen i tango-VM!

Men viktigst av alt – de har et talent for å forklare tangoens kompleksitet med enkle grep. De er gode pedagoger, ser den enkelte kursdeltaker og gir tilpassede tilbakemeldinger. Kelly og Alejandro er hyggelige og sympatiske, og kursene deres preges av en god atmosfære og masse læring.

Vi har satt sammen et program som vi håper kan friste deg!

Torsdag tjuvstarter vi med temaet «Secrets of the Social Dance Floor» - en fin introduksjon til helga vi har foran oss! 

Fredag gleder vi oss til tangokonserten 8 Concepts of Tango med åtte anerkjente musikere. Så inviterer vi til milonga i vår flotte ballsal, der kveldenes DJ, Alejandro Berón, vil sørge for at vi holder på til midnatt. 

Lørdag tilbys det spennende teknikkurs. To av øktene er separate kurs for følgere og førere (L2 og L3). Der kan man velge å ta fri, noe som kan være nødvendig med fire kurs på en dag. I den siste kurstimen gis det nyttige tips og øvelser for milonga-kvelden; «Creativity in the Smallest of Spaces». Vi satser på fulle dansegulv på milongaen der Kelly Lettieri er kveldens DJ.  

Søndag handler kursene om nettopp det vi driver med: Bevegelser til tangomusikken, «Music & Movement».

Du finner mere informasjon om program og påmelding her.