Familekonsert med Jazzduo Ellen Andrea Wang & Andreas Ulvo

Til årets familiekonsert har DølaJazz engasjert ungdomskoret ved Lillehammer kulturskole med deres leder Iva Thorarinsdottir som prosjektleder, kunstnerisk leder og dirigent. Koret har 14 medlemmer, jenter i alderen 13 – 18 år. Dette er et etablert ungdomskor med allsidig repertoar som spenner fra pop til klassisk. Nå ønsker koret å utforske jazzsjangeren, og med seg har de to av våre fremste jazzmusikere, bassisten Ellen Andrea Wang og Andreas Ulvo på tangentinstrumenter. 

Iva Thorarinsdottir har fra 2017 vært ansatt som sanglærer, kordirigent og DKS-musiker ved Lillehammer kulturskole. Sin utdannelse har hun fra Norges Musikkhøyskole som musikkpedagog, og deretter tok hun master ved Operahøyskolen. Hun har arbeidet som frilanser i Oslo, Berlin og på Island.

Ellen Andrea Wang har gjestet DølaJazz en rekke ganger. Hun har i dag en internasjonal karriere. Britiske Guardian listet henne som en av de mest innflytelsesrike unge kvinnelige jazzmusikere på kloden. I år er hun blant annet Artist in Residence på jazzfestivalen i Molde.

Andreas Ulvo har for lengst markert seg på den norske jazzscenen med egne band som Eple Trio. Han spiller også tangentinstrumenter fast i andres band som i Ellen Andrea Wangs Trio. På Dølajazz i år spiller han også i Solveig Slettahjells kvartett.

Ungdom under 16 år kr. 80,- + avgift
Voksen kr. 180,- + avgift
Familiebillett (2 voksne + 2 barn under 16 år) 350,- + avgift.

  Billetter finner du her.