VI BEKLAGER PÅ DET STERKESTE AT KVELDSENS SHOW ER AVLYST - VI SETTER OPP SHOWET VED EN SENERE ANLEDNING!

Forestillingen viser alle sidene av multiartisten Torgrim Holtes 30 års karriere. Både som musiker, komiker, magiker, kunstner og ikke minst 30 år med hypnoseshow verden over. Etter egne tv-show i Tyrkia, Norge, Sveits og Midtøsten, og mange tusen liveshow verden over, markerer Torgrim dette med en Norgesturné der han gjør et humoristisk tilbakeblikk på karrieren sin som har bragt ham jorden rundt i 30 år.

Som Vera Lynn turnerte amerikanske baser under krigen, har Torgrim vært ute på internasjonale operasjoner i Bosnia, Kosovo, Libanon, Irak og Afghanistan over 22 ganger gjennom karrieren for å motivere og forbløffe soldater fra hele 19 nasjoner.

Her hjemme startet han med 2 sesonger på tv2 før han forsvant ut i verden igjen, med nominasjoner til Gullrosen i Montreux for flere av hans utenlandske tv-programmer. Verdensstjerner som J-lo, Brad Pitt, Tina Turner, samt andre stjerner har gjestet hans programmer, og også invitert Torgrim til egne events. Blant disse er kongefamilien i Saudi Arabia, Phil Collins, George Clooney og en mengde andre.

Torgrim trives best i skyggen og har dedikert livet til å skape helter av de hypnotiserte menneskene som har turt å gjeste scenen hans.. Dette blir en forrykende forestilling der Torgrim viser alle sider av seg selv i tillegg til gamle «hits». Han kommer til å gjøre mange nye settinger som både vil forbløffe og ikke minst ta knekken på lattermusklene. Som makker i forestillingen har han med seg magikeren Daniel Larsen som står for oppvarming og «lim» gjennom hele forestillingen Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av!

Ta hensyn til smittevern. Mistenker du at du kan være syk, hold deg hjemme!